BYDFi është një shkëmbim relativisht i freskët derivatesh nga Singapori. E synuar për përdoruesit që kërkojnë performancë të pashembullt dhe lehtësi në përdorim, është një platformë jashtëzakonisht miqësore për përdoruesit që mbështet tregtimin e 10 kriptomonedhave më të mira me levën deri në 100x, konvertimet kripto-në-kripto, depozitat dhe tërheqjet fiat, ofron tarifa të ulëta, tavolinë OTC , dhe promovime të shkëlqyera për tregtarët me pakicë dhe institucionale.

Përmbledhje e BYDFi

BYDFi është një platformë e njohur e tregtimit të kriptove, e krijuar në vitin 2020. BYDFi do të thotë "BUIDL Your Dream Finance". Vlera thelbësore e kompanisë është të "BUIDL" potencialin e tregtarëve për t'i ndihmuar ata të formojnë tregtinë e tyre të ardhshme me asete dixhitale. Kompania e ka shkruar qëllimisht gabim fjalën "Ndërto" për t'i nxitur anëtarët e komunitetit të kontribuojnë drejt përparimeve teknologjike të blockchain, duke ftuar më shumë njerëz të bashkohen me komunitetin dhe të marrin pjesë në tregtimin e kriptove. Sidoqoftë, lexoni më tej këtë përmbledhje të BYDFi pasi këtu do të diskutojmë rregulloret, veçoritë, produktet, të mirat dhe të këqijat e BYDFi, procesin e regjistrimit, tarifat, mënyrat e pagesës, shpërblimet e mirëseardhjes, aplikacionin celular, programin e filialeve, masat e sigurisë dhe mbështetjen e klientit.

Shtabi Singapor
Gjetur në 2020
Shenja vendase Nr
Kriptovaluta e listuar BTC, USDT, ETH, LTC, 1INCH, AAVE, ADA, AVAX, AXS, BAT, BCH, dhe shumë të tjera
Çiftet tregtare BTC/USD, ETH/USD, XRP/USD, DOT/USD dhe shumë të tjera
Monedhat e mbështetura të Fiat Kryesisht Të gjitha
Vendet e kufizuara Kina, Pakistani, Bangladeshi, Kazakistani, Siria, Afganistani, Iraku, Jemeni, Irani
Depozita minimale E ndryshueshme
Tarifat e depozitave Falas
Tarifat e transaksionit Prodhuesi – 0,1%~0,3%
Marrës – 0,1%~0,3%
Tarifat e Tërheqjes Varet nga mënyra e zgjedhur e pagesës
Aplikacion po
Mbështetja e Klientit 24/7 përmes bisedës së drejtpërdrejtë, emailit, FAQ-ve dhe mbështetjes së Qendrës së Ndihmës

Ajo ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një shumëllojshmëri të pasur me veçori të mjeteve të konvertimit të kriptove. Megjithëse është një platformë e re e tregtimit të kriptove në krahasim me shkëmbimet e tjera, ajo ka fituar tërheqje të jashtëzakonshme në pjesë të ndryshme të botës. Ndërfaqja intuitive, veçoritë e përparuara të tregtimit, tregtimi demo, tregtimi i përhershëm, tregtimi i kopjeve, tregtimi me levë dhe shërbime të tjera brokerimi e kanë bërë platformën të dallohet mes shkëmbimeve të tjera të kriptove.

Rishikimi i BYDFi

Ajo që e bën BYDFi një zgjedhje të shkëlqyer është mbështetja që ofron për tregtarët e rinj dhe me përvojë, duke ofruar dy shkëmbime të ndryshme - klasike dhe të avancuara. Është projektuar posaçërisht për të garantuar konvertime të shpejta dhe të sigurta, duke mbështetur më shumë se 600 çifte tregtare, duke përfshirë monedhat fiat. BYDFi ofron mbështetje nëpërmjet bisedës së drejtpërdrejtë, një Qendër Ndihme pasuruese dhe një seksion FAQ, që mbulon një gamë të gjerë temash për të ndihmuar tregtarët fillestarë të vendosen në platformën tregtare.

A është BYDFi i rregulluar?

Sipas këtij rishikimi BYDFi, platforma e tregtimit të derivateve ka dy licenca nga Shtetet e Bashkuara dhe Kanadaja (Nr. i regjistrimit të MSB-së në SHBA – 31000215482431/ Kanada FINTRAC MSB Nr. i regjistrimit – M22636235). Këto licenca dhe rregullore janë thelbësore për të vërtetuar se BYDFi ka të drejtën dhe autoritetin për të operuar në vendet e përmendura si një biznes shërbimi parash. Këto masa rregullatore sigurojnë që platforma BYDFi të mos ikë me fondet e klientëve të saj.

Pse të zgjidhni BYDFi?

Licenca të shumta

Platforma tregtare BYDFi e merr seriozisht licencimin pasi i jep përparësi sigurisë së klientit. Ajo mban licenca të dyfishta MSB të SHBA dhe Kanadasë.

Diversifikimi i Shërbimit

BYDFi synon të operojë si një ekosistem i kriptove me një ndalesë për investitorët dhe tregtarët me strategji të shumta depozitash dhe tregtimi në mbarë botën. Ai krijon një platformë unike tregtare për derivatet, tregtimin në vend, konvertimet nga fiat-në-kripto, dhe shumë të tjera.

Rishikimi i BYDFi

Tregtimi i kopjeve

Përveç tregtimit spot dhe derivateve, BYDFi ofron gjithashtu mjete të tregtimit të kopjeve për ta bërë më të lehtë përvojën e përgjithshme të tregtimit për fillestarët. Tregtarët e papërvojë ose të rinj mund të kopjojnë tregjet e lexuesve me përvojë dhe profesionistë dhe të mësojnë ndërsa fitojnë dhe ndajnë përvojat e tyre tregtare me komunitetin BYDFi.

Tërheqja e lehtë e depozitave

Depozitat dhe tërheqjet janë mjaft të thjeshta në BYDFi. Tregtarët e rinj mund të përdorin opsione miqësore për përdoruesit për të depozituar fonde në mbi njëqind monedha, duke ofruar mbulim gjithëpërfshirës të opsioneve të shumta të pagesave për tregtarët e kriptove në mbarë botën.

Produkte BYDFi

Tregtim në vend

Tregtimi në vend në BYDFi u lejon përdoruesve të ndërveprojnë me të tjerët brenda komunitetit të tregut spot, ku të gjitha tregtitë zgjidhen menjëherë. Ndërfaqja e tregtimit spot ka tre versione që lejojnë përdoruesit të tregtojnë çiftet e tyre të tregtimit spot: -

 • Konvertime direkte – Kjo është një mënyrë e thjeshtë për të blerë dhe shitur kripto përmes shkëmbimit të menjëhershëm, duke shmangur librin e porosive. Përdoruesit mund të konvertojnë kriptovaluta të ndryshme vetëm me një klik të vetëm.
 • Tregtimi klasik në vend – Me këtë veçori, tregtarët marrin mjete të thjeshta dhe të thjeshta tregtimi si libri i porosive, softueri i grafikimit dhe lloje të tjera porosish.
 • Tregtim i Avancuar Spot – Ky segment ofron të gjitha mjetet e disponueshme në tregun spot dhe veçoritë brenda segmentit klasik, duke përfshirë një platformë më të optimizuar për analizat teknike dhe thellësitë e tregut.

Rishikimi i BYDFi

COIN-M Tregtimi

Nën seksionin e Derivateve, përdoruesit e BYDFi mund të gjejnë katër kontrata të rëndësishme të përhershme të së ardhmes, duke përfshirë marrëveshjet e përhershme COIN-M. Katër çifte tregtare nën këtë veçori janë BTC/USD, ETH/USD, XRP/USD dhe DOT/USD. Këto kontrata të përhershme zgjidhen në kripto derivate mbi të cilat bazohen kontratat.

Tregti USDT-M

Tregtimi USDT-M është kontratë e përhershme e vendosur në USDT. Në këtë ndërfaqe mbështeten kriptovaluta të shumta, duke përfshirë Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Bitcoin Cash, Dogecoin dhe më shumë. Ekzistojnë rreth 100 çifte tregtare të disponueshme dhe të gjitha kontratat janë të përhershme pa data skadimi, gjë që e bën tregtimin e kriptomonedhave në BYDFi më të efektshme.

Kontratat Lite

Kontratat Lite janë kryesisht për fillestarët, duke i lejuar përdoruesit të testojnë strategjitë e tregtimit në modalitetin e tregtimit demo. Kontratat Lite përmbajnë 13 çifte monedhash, të gjitha të bazuara në USDT.

Tregtimi i kopjeve

Veçoria e tregtimit të kopjeve lejon tregtarët e rinj të shfrytëzojnë përvojën e tregtarëve kryesorë. Ata mund të ndjekin tregtimin automatikisht duke kopjuar pozicionet e tyre tregtare. Tregtimi i kopjeve është ideal për fillestarët që nuk kanë njohuri të gjera të analizës teknike dhe janë të gatshëm të ndjekin tregtarë të tjerë fitimprurës me përvojë me të dhëna të provuara.

Rishikimi i BYDFi

Rishikimi i BYDFi: Të mirat dhe të këqijat

Pro Kundër
Ofron tregtim spot, tregti të avancuar, derivate të kriptove dhe tregtim kopjesh. Nuk lejohet vendosja e kriptove.
Mbështet mbi 600 çifte tregtare, duke përfshirë kripto, fiat dhe asete të tjera falas.
Llogaria demo e disponueshme për fillestarët dhe tregtarët e tjerë.
Ndryshuar në kosto të ulëta të rrëshqitjes.
Platformë tregtare e lehtë për t'u përdorur me një proces të shpejtë regjistrimi.

Procesi i regjistrimit në BYDFi

BYDFi ofron një proces të thjeshtë regjistrimi që nuk kërkon asnjë procedurë KYC, duke e bërë të gjithë procesin të shpejtë dhe të thjeshtë. Për t'u regjistruar dhe krijuar një llogari në shkëmbimin BYDFi, ndiqni hapat e thjeshtë të përmendur më poshtë:

 1. Vizitoni faqen zyrtare të BYDFi Exchange dhe lundroni në skedën e verdhë Fillimi në këndin e sipërm të djathtë të faqes së uljes.
 2. Plotësoni formularin e regjistrimit duke përdorur një adresë të vlefshme emaili ose numër celular. Futni një ID të vlefshme emaili ku do të dërgohet një kod verifikimi. Futni kodin dhe një fjalëkalim të fortë. Për celularin, futni kodin e shtetit të ndjekur nga një numër celular i vlefshëm ku do të dërgohet një kod verifikimi SMS. Futni kodin së bashku me një fjalëkalim të fortë.
 3. Futni Get Started për të përfunduar procesin dhe për të filluar tregtimin në BYDFi.

**Përdoruesit e rinj duhet të verifikojnë llogaritë e tyre tregtare për siguri të shtuar. Sidoqoftë, në këtë pikë, ata mund të fillojnë të depozitojnë fonde dhe të fillojnë udhëtimin e tyre të tregtimit të kriptove në BYDFi.

Rishikimi i BYDFi

Tarifat BYDFi

Tarifat e tregtimit

Tarifat e tregtimit BYDFi janë të drejtpërdrejta dhe transparente, që ndryshojnë në varësi të produktit që tregtarët zgjedhin. Tarifa e transaksionit spot është e njëjtë me atë të kontratave USDT dhe Inverse. Norma e tarifës së transaksionit të krijuesit dhe marrësit për çiftet e tregtimit spot varion nga 0.1% në 0.3%. Tarifat e hapjes dhe mbylljes për marrëveshje të ndryshme ndryshojnë; prandaj, tregtarët duhet të kontrollojnë faqen zyrtare të internetit për informacione të përditësuara mbi tarifat e tregtimit. BYDF mund të ngarkojë gjithashtu një tarifë për një natë (marzhi*leva*0,045%*ditë). Gama e tarifës paguhet për të mbajtur një urdhër tregtar brenda natës.

Tarifat e tërheqjes së depozitave

Platforma e tregtimit BYDFi nuk ngarkon asnjë tarifë për depozitat. Megjithatë, për çdo tërheqje, BYDFi ngarkon një tarifë të sheshtë për të mbuluar kostot e transaksionit për transferimin e kriptos nga llogaria BYDFi. Tarifat e tërheqjes mund të luhaten për shkak të mbingarkesës së rrjetit. Për më tepër, kufiri ditor i tërheqjes mund të ndryshojë në varësi të tokenit dhe rrjetit që tregtarët zgjedhin.

Metodat e pagesës BYDFi

BYDFi është i popullarizuar me një ndërfaqe intuitive të përdoruesit dhe veçori më të avancuara si çdo shkëmbim tjetër më i mirë i kriptove . Tregtarët mund të fillojnë tregtimin duke përdorur metoda pagese që e bëjnë përvojën e përgjithshme të tregtimit të qetë dhe të sigurt. BYDFi u ofron përdoruesve opsione të shumta pagese, duke përfshirë kartat e debitit, kartat e kreditit, kuletat elektronike, transfertat bankare dhe kuletat kripto , duke mbështetur transaksionet e kriptomonedhave dhe monedhave fiat. Përdoruesit mund të depozitojnë shpejt monedhën fiat nëpërmjet kartës së debitit/kreditit, jo përmes transfertave bankare. Për të gjetur një shkëmbim kriptosh ku tregtarët mund të depozitojnë monedhë fiat nëpërmjet transfertës bankare, ata mund të përdorin Filtrat e Shkëmbimit të platformës për të kryer transaksione të tilla.

Ndryshe nga shkëmbimet e tjera, BYDFi ofron mbi 600 monedha të mbështetura dhe çifte tregtare, duke i lejuar përdoruesit të kryejnë transaksione në monedha fiat, kriptomonedha dhe monedha të qëndrueshme. Në kohën e shkrimit të këtij rishikimi BYDFi, shkëmbimi i kriptove mbështet fiat dhe kriptovalutat e mëposhtme - BTC, USDT, ETH, LTC, 1INCH, AAVE, ADA, AVAX, AXS, BAT, BCH, BNB, BUSD, CAKE, CHZ, CLV , DOGE, DOT, EOS, FIL, FTM, LINK, MATIC, SAND, Afër, SHIB, SNX, SUSHI, TRX, USDC, UNI, XRP, DASH, USD, AED, AUD, ARS, BBD, BGN, BMD, BOB , BRL, BYN, CAD, CHF, CLP, COP, CRC, CZK, DOP, DKK, DZD, EUR, FJD, GBP, HUF, INR, JPY, NOK, NZD, PHP, PLN, RUB, SEK, THB, dhe shumë më tepër.

Shpërblime të avancuara të mirëseardhjes BYDFi

BYDFi është një nga shkëmbimet më të dobishme të kriptove që beson në trajtimin e barabartë të të gjithë tregtarëve, pavarësisht nga kapaciteti dhe përvoja e tyre. Shkëmbimi ofron një sërë shpërblimesh si për përdoruesit ashtu edhe për përdoruesit e avancuar në platformë. Duke u fokusuar në bonuset e mirëseardhjes, rreth nëntë detyra të reja të përdoruesit ose shpërblime të mirëseardhjes ofrohen nga platforma tregtare me një ndalesë. Tregtarët mund të kërkojnë deri në 2888 dollarë shpërblime duke kryer detyrat e mëposhtme:

 • Mystery Box – Është një Shpërblim Regjistrimi i ofruar për të gjithë tregtarët e rinj në platformën e tregtimit të kriptove BYDFi. Çdo tregtar i ri duhet të plotësojë procedurën KYC për të marrë një Kuti të veçantë Mystery që përmban çdo gjë nga tokenat e kriptove deri te kuponët emocionues.
 • Shpërblimi i Google Authenticator – Tregtarët mund të marrin një kupon prej 2 USDT duke lidhur vërtetimin me 2 faktorë me llogarinë e tyre tregtare. Kuponi mund të përdoret vetëm për tregtimin Lite.
 • Shpërblimi i Kodit Anti-Phishing – Përdoruesit duhet të vendosin një kod anti-phishing për të marrë një kupon tjetër me vlerë 2 USDT. Ky kupon është i zbatueshëm vetëm për të shlyer kontratat e përhershme.

Rishikimi i BYDFi

 • Bashkohuni me Shpërblimin e Komunitetit – Përdoruesit mund të kërkojnë një kupon shtesë prej 2 USDT duke klikuar ikonat brenda kutisë për t'u bashkuar me cilindo nga pesë komunitetet – Twitter, Instagram, Telegram, YouTube dhe LinkedIn. BYDFi ofron një kupon 2 USDT Lite për përdoruesit që të fillojnë tregtimin.
 • Shpërblimi i depozitës së parë – Çdo përdorues që bën një depozitë fillestare nëpërmjet Mercuryo, Transak ose Banxa mund të marrë një bonus depozite prej 10% deri në 50 USDT në kontrata të përhershme.
 • Shpërblimi i parë i depozitës kripto – Përdoruesit që bëjnë depozita kripto mund të kërkojnë një bonus 10% deri në 30 USDT. Megjithatë, kjo vlen vetëm për kontratat Lite.
 • Shpërblimi i tregtimit të kopjimit – BYDFi mbështet të gjitha llojet e tregtarëve, madje edhe ata që kopjojnë tregti të tregtarëve të tjerë profesionistë. Përdoruesit mund të fillojnë të kopjojnë tregti dhe të kërkojnë një bonus prej 5 USDT në kontratat e përhershme.
 • Shpërblimi i Tokenit të Leveraged – Tregtarët e BYDFi mund të fillojnë tregtimin e tyre LVT dhe të kërkojnë 2 USDT për kontratat e përhershme.
 • Shpërblimet e komenteve – Klientët e BYDYFI mund të dorëzojnë komente të vlefshme në platformë për të marrë bonuse që variojnë nga 5 USDT deri në 5000 USDT.

Rishikimi i BYDFi

Ka edhe detyra të avancuara për lojtarët, dhe ato janë:

 • Shpërblimi i avancuar 1: Merrni bonus të përhershëm 10 USDT në një depozitë prej 1000 USDT
 • Shpërblimi i avancuar 2: Merrni një bonus të përhershëm prej 30 USDT në një depozitë prej 3,000 USDT
 • Shpërblimi i avancuar 3: Merrni një bonus të përhershëm prej 50 USDT në një depozitë prej 10,000 USDT
 • Shpërblimi i avancuar 4: Merrni 200 USDT bonus të përhershëm në një depozitë prej 20,000 USDT
 • Shpërblimi i avancuar 5: Merrni bonus të përhershëm 300 USDT në depozitë prej 30,000 USDT
 • Shpërblimi i avancuar 6: Merrni një bonus të përhershëm prej 700 USDT në një depozitë prej 50,000 USDT
 • Shpërblimi i avancuar 7: Merrni 1,500 USDT bonus të përhershëm në depozitë 100,000 USDT
 • Reagime: Paraqisni komente të vlefshme, merrni 5-5000 bonus

Aplikacioni celular BYDFi

Ndonjëherë, tregtarëve mund t'u duhet t'i vendosin tregtitë e tyre ndërsa janë larg nga tavolinat e tyre. Këtu vjen në ndihmë një aplikacion celular. Ekipi BYDFi ka përditësuar së fundmi aplikacionin celular në Google Play Store dhe Apple App Store në janar 2023.

Përditësimet e rregullta janë thelbësore për tregtarët që ofrojnë funksionalitet të rregullt dhe të njëjtat veçori të desktopit në aplikacionin celular. Me veçorinë e porosisë me një prekje, tregtarët mund të krijojnë një tabelë tregtare ose të monitorojnë pozicionet e tyre tregtare në lëvizje me lehtësi të plotë. Vlerësimet BYDFi për aplikacionet iOS dhe Android janë mjaft të mira në krahasim me mesataren e industrisë. Në përgjithësi, shumica e komenteve të klientëve në lidhje me aplikacionin celular BYDFi duket se janë pozitive. Megjithatë, për ta shkarkuar, kontrolloni këtë lidhje .

Rishikimi i BYDFi

Programi i Filialit BYDFi

Programi filial i BYDFi u ofron përdoruesve të tij një shans për të kthyer ndikimin e tyre në komision duke iu referuar shkëmbimit të tregtimit të kriptove në mediat sociale dhe duke sjellë më shumë tërheqje në platformë. Filialet e BYDFi mund të fitojnë komision duke ndjekur tre hapa të thjeshtë:-

 • Ndani lidhjen e referimit në mediat sociale (Facebook, YouTube, Twitter, Telegram dhe Discord).
 • Merrni komision përmes sistemit të Qendrës Affiliate.
 • Bëhuni një agjent elitar me performancë të jashtëzakonshme.

Përfitimet e programit të filialeve BYDFi përfshijnë si më poshtë:-

 • Komisionet deri në 40%
 • Ndihmë një për një klient
 • Shlyerja e komisionit në kohë reale
 • Raport shumëdimensional.

Është e lehtë të promovosh platformën BYDFi me produktet e saj të shkëlqyera, normat e larta të konvertimit dhe emrat e markës me cilësi të lartë që dominojnë kanalet mediatike në mbarë botën, duke arritur një reputacion të klasit botëror.

Rishikimi i BYDFi

Masat e Sigurisë BYDFi

Ekipi i zhvilluesve të BYDFi është plotësisht i përkushtuar për zbatimin e standardeve të sakta, gjithëpërfshirëse, rigoroze dhe strikte të sigurisë që sigurojnë që mjetet dhe masat e sigurisë së industrisë të përdoren për të shmangur kërcënimet dhe ngjarjet aksidentale ndaj aseteve dixhitale të klientit në nivele të shumta. Janë marrë masa të ndryshme sigurie për sistemet e tregtimit, ruajtjen e fondeve, auditimin, transmetimin e rrjetit, llogaritë e klientëve dhe fondin e sigurimit të klientit. Exchange kryen gjithashtu auditime të rregullta sigurie dhe teste stresi për të siguruar përputhje të plotë me standardet e rrepta të sigurisë, duke ofruar mbrojtje të lartë të sigurisë për klientët globalë në BYDFi.

Për sigurinë e llogarisë së klientit, vërtetimi i dyfishtë nga Google Authenticator, i quajtur gjithashtu vërtetimi me dy faktorë (2FA), kërkon që tregtarët të verifikojnë identitetin e tyre në dy hapa. 2FA është më i sigurt dhe më i besueshëm se procesi tradicional i verifikimit me një hap. Kjo parandalon që agjentët dhe përdoruesit e palëve të treta të paautorizuara të hyjnë në llogaritë tregtare, duke e bërë atë më të sigurt se masat e tjera.

Për sigurinë e portofolit, të gjitha kuletat dixhitale në BYDFi mbahen në kuletat e ruajtjes së ftohtë pa asnjë rrezik të pikës së dështimit të kuletave të ftohta me shtresa përcaktuese dhe kompromis total. Për më tepër, platforma përdor akses teknologjik me shumë nënshkrime për transaksione për të mbrojtur fondet e klientëve kundër sulmeve dhe gjithashtu kundër humbjes së aksesit në objektet ose çelësat. Edhe në raste ekstreme kur sistemi është tërësisht i hakuar, duke përfshirë motorin e transaksionit, bazën e të dhënave dhe serverin në internet, hakerët nuk kanë akses në çelësat privatë për të vjedhur fonde nga platforma pasi shërbimet cloud nuk kërkojnë çelësa privatë.

Mbështetja e klientit BYDFi

Tregtarët shpesh e shohin arritjen e mbështetjes së klientit elementin më zhgënjyes në shkëmbimet e kriptove. Një nga arsyet e popullaritetit të BYDFi në tregun e tregtimit të kriptove është efikasiteti i mbështetjes së tij ndaj klientit. Agjentët janë miqësorë, të përgjegjshëm dhe të shpejtë për të ndihmuar tregtarët BYDFi. Ekipi jashtëzakonisht i dobishëm i mbështetjes së klientit lidhet përmes kanaleve të ndryshme mbështetëse, duke përfshirë bisedën e drejtpërdrejtë 24×7, Facebook, Twitter, Telegram, YouTube, Medium, Discord, Reddit dhe LinkedIn.

Tregtarët mund të dërgojnë gjithashtu një email duke shkruar pyetjet e tyre te [email protected]. Të gjitha përgjigjet përmes bisedës së drejtpërdrejtë dërgohen menjëherë, duke zgjidhur problemet e klientëve në mënyrë më efektive. Përdoruesit mund të kontrollojnë gjithashtu Qendrën e gjerë të Ndihmës që diskuton tema të ndryshme, duke përfshirë njoftimet, tregun inteligjent, strategjitë e tregtimit, derivatet, tregtimin e kopjeve, likuiditetin e tregut, tokenat e levave dhe artikuj të tjerë përkatës. Një seksion pasurues i FAQ-ve u përgjigjet gjithashtu pyetjeve më të shpeshta në lidhje me llogaritë tregtare, depozitat dhe tërheqjet, mënyrën e blerjes dhe shitjes së tokenave të kriptove, qendrën e sigurisë, tarifat dhe verifikimin me email dhe Google.

Rishikimi i BYDFi

Rishikimi i BYDFi: Përfundim

BYDFi (BUIDL Your Dream Finance) ka pa dyshim veçori të avancuara që e bëjnë shkëmbimin e kriptove një platformë premtuese në të tashmen dhe të ardhmen. Nga performanca e kaluar, nivelet e larta dhe të ulëta, BYDFi është përmirësuar ndjeshëm në fushën e tij.

Megjithëse ka mungesë likuiditeti në platformë, shumë veçori të avancuara e bëjnë BYDFi të dallohet në turmë. Për më tepër, platforma ka zgjeruar ofertën e saj në më shumë se 150 vende dhe ka përkthyer faqen e saj zyrtare në dhjetë gjuhë të ndryshme për t'u kujdesur për një shumëllojshmëri të gjerë të bazave të klientëve. Duke marrë parasysh tarifat, mbështetjen celulare, veçoritë e sigurisë dhe mbulimin e aseteve dhe instrumentet, BYDFi është një opsion i shkëlqyer për tregtarët e kriptove në mbarë botën.

Pyetjet e shpeshta

A është BYDFi i sigurt për t'u përdorur?

BYDFi është i sigurt për të tregtuar kriptovaluta pasi platforma përdor veçori të nivelit të lartë të sigurisë për të mbrojtur llogaritë e klientëve, fondet, kuletat dhe informacione të tjera.

A është BYDFi i përshtatshëm për fillestarët?

BYDFi synon ta bëjë platformën sa më të thjeshtë dhe miqësore për fillestarët. Ai ofron dy lloje ndërfaqesh për tregtimin spot dhe derivatet për të lejuar fillestarët të fillojnë të marrin pjesë. Përveç kësaj, BYDFi gjithashtu përmban tregtimin e kopjeve, duke lejuar tregtarët fillestarë të kopjojnë tregtitë e tregtarëve kryesorë dhe të bëjnë fitime.

Cila është depozita minimale në BYDFi?

Kërkesa minimale e depozitës në BYDFi është 10 USDT.

A mund të përdorni BYDFi në SHBA?

Exchange BYDFi ofron shërbimet e tij për një bazë globale klientësh. Është e licencuar dhe e regjistruar për të operuar si Biznes i Shërbimeve të Parasë (MSB) në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Thank you for rating.